Resultaten voor restaurant allegria bussum

restaurant allegria bussum
Allegria in Bussum Eet.nu.
Allegria in Bussum. Eten drinken 84., Prijs / kwaliteit 84., Schrijf een recensie. 6 Word een fan! Hans de Kort. Hotels in de buurt Voorzieningen. Afhalen en catering Zitruimte. 22 zitplaatsen Betalen. Schrijf een recensie. Schrijf een recensie. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Eten drinken niet van toepassing. Service niet van toepassing. Sfeer niet van toepassing. Prijs / kwaliteit niet van toepassing. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels. Voeg foto's' toe. 3 recensies voor Allegria. Het eindcijfer is 8.5. Minimum: 1, Maximum: 10. Prijs / kwaliteit. Verdeling van de eindcijfers. Hier zie je hoe de meningen over dit restaurant verdeeld zijn.
Geweldig italiaans Allegria, Bussum Traveller Reviews TripAdvisor.
Vegetarian Restaurants in Bussum. Popular Restaurant Categories. Bakeries in Bussum. Late Night Restaurants in Bussum. Tip: All of your saved places can be found here in My Trips. Enter a destination. Things to do. Best of 2017. Log in Join. Geweldig italiaans Allegria.
Allegria, Bussum Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Openingstijden restaurant Gesloten. Kapelstraat 11, 1404 HT Bussum, Nederland. Deze vermelding verbeteren. Is dit een Italiaans restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant geschikt voor dineren? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant geschikt voor brunch? Ja Nee Weet ik niet zeker. Kan een vegetariƫr goed eten bij dit restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Ja Nee Weet ik niet zeker. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant geschikt voor ontbijt? Ja Nee Weet ik niet zeker. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Bedankt voor je hulp! Deel nog een ervaring voordat je gaat. Waardering van reizigers. Tijd van het jaar. Bekijk wat reizigers erover zeggen.: 25 januari 2016 beoordeeld. We komen er al jaren, vroeger in de andere zaak verderop in de straat begon Allegria met een leuk concept.
Restaurant en winkel Allegria Bussum Italian Places.
Voor het diner koken we een mix van klassiekers uit de Italiaanse keuken, bestaande uit vijf kleine gerechten vooraf antipasto, gevolgd door een pasta of risottogerecht primo met de ene week vis en de andere week vlees als hoofdgerecht. Het diner wordt afgesloten met een overheerlijk Italiaans dessert dolce.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Allegria Bussum YouTube.
Sfeer impressie van restaurant Allegria en Italiaans winkeltje Ancora PiĆ¹ in Bussum. Standard YouTube License. Volare" Nel Blu Dipinto Di Blu" by David Bowie Google Play iTunes. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Contacteer ons