Resultaten voor restaurant borobudur bussum

restaurant borobudur bussum
Candi Borobudur in Bussum Eet.nu.
op 10 september 2006. Onlangs gegeten in restaurant Borobudur in Bussum. Bevindingen: Geen warme interieur-sfeer, meer Eethal. Bediening erg vriendelijk, maar zéér onervaren en niet juist op elkaar en op de keuken afgestemd. Maaltijden bijzonder hoog van prijs en erg kleine porties en dit voor een niet uitmuntende smaak.
Candi Borobudur Traditioneel Indonesisch Restaurant.
Candi Borobudur, onopvallend, verscholen achter twee mooie grote beelden, verrijst aan de Stationsweg een Oosters paleisje. Candi Borobudur, een traditioneel Indonesisch restaurant, waar zelfs de sultan van Yogyakarta zich thuis zou voelen. Bij binnenkomst valt meteen de prachtige houtgesneden muur op die ons restaurant omtovert tot een echte kraton.
Restaurant Candi Borobudur in Bussum.
Restaurant Candi Borobudur in Bussum. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant Candi Borobudur. Stationsweg 36, 1404 AP Bussum. Klik hier voor de openingstijden en meer. Reviews van Restaurant Candi Borobudur. Schrijf een Review.
Candi Borobudur, Bussum Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Indonesisch, Vis en zeevruchten, Aziatisch. Stationsweg 36, 1404 AP Bussum, Nederland. 31 35 694 5344. Alle fotos 9. Certificaat van uitmuntendheid. Wat is het Certificaat van uitmuntendheid? TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen. Online een tafel reserveren. Bespaar tot 50% wanneer je online reserveert. 2 gasten 1 gast. Reserveer een tafel. Zoeken naar beschikbare tijden voor dit restaurant. Candi Borobudur is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd.
Restaurant Candi Borobudur in Bussum Couverts.nl.
We laten je namelijk graag zien welke restaurants in Bussum wel bij ons aangesloten zijn. Reserveren bij Restaurant Candi Borobudur is dan helaas niet mogelijk, maar we zijn ervan overtuigd dat het aanbod op onze website je best zal bevallen!
Candi Borobudur in Bussum Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Sorry, maar we hebben geen resultaat voor je zoektocht gevonden. Zonder precieze datum. Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Bussum /. Restaurant Candi Borobudur in Bussum. Stationsweg 36 1404 AP Bussum Nederland Plan.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons