Zoeken naar restaurant spant bussum

restaurant spant bussum
Food voor jouw bijeenkomst in Spant.
Wist u dat u voorafgaand aan theatervoorstellingen een hapje kunt eten in ons theaterrestaurant? Spant combineert cultureel ontspannen met culinair genieten. Geniet van de gerechten van onze eigen chef-kok en zijn keukenbrigade. bekijk de menukaart. 1402 SB, Bussum. De Boerderij Huizen.
theaterrestaurant Spant!
Laat u verrassen door onze chef-kok en zijn team in het theaterrestaurant van Spant. Geniet van een 3-gangen keuzemenu voor 2950. U kunt de gerechten ook los bestellen; voorgerechten 850, hoofdgerechten 1950, en nagerechten 850. Wilt u reserveren? Dit kan via de website, telefonisch of per mail. Op werkdagen is de kassa bereikbaar van 0900: 1700: uur op telefoonnummer: 035 6933 254. Of stuur een mail naar kassa@spant.org met vermelding van uw naam, het aantal personen en de voorstelling. Vergeet niet bij reservering aan te geven of wij rekening kunnen houden met eventuele diëten of allergieën. Wilt u een tafel reserveren? Neem contact met ons op! Maak kennis met onze keukenbrigade. 1402 SB, Bussum.
Grootse renovatie van start! Congrescentrum Spant.
Met vier glazen panelen de grootste is 12 m wordt daglicht gecreëerd in het restaurant. De inrichting wordt zo gemaakt dat het theaterrestaurant in een handomdraai omgebouwd kan worden tot horecaplein voor congressen en evenementen. Tijdens de renovatie worden ook de luchtbehandeling en airconditioning aangepakt, en wordt de toiletgroep geheel vernieuwd. Aan het einde van deze zomer moet de renovatie afgerond zijn. Blijf op de hoogte van de verbouwing via onze social media. Duurzaamheid speelt een grote rol tijdens de verbouwing. Zo wordt er geïnvesteerd in LED-verlichting, komt er een duurzame open haard met een zeer laag verbruik en een duurzame vloer. Be social and share. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. 1402 SB, Bussum. De Boerderij Huizen. Congreslocatie Midden Nederland. Evenement Midden Nederland. Evenementenlocatie Noord Holland. Evenementenlocatie Midden Nederland. Evenement Organiseren bij Spant.
Theaterrestaurant Spant! in Bussum Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Restaurant in Bussum /. Bussum 1404 CD Bussum Nederland Kaart. Gemiddelde prijs 28. Is dit uw restaurant? Stuur dan foto's' van uw restaurant naar foto@iens.nl! Gemiddelde prijs per menu. gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank. Prijzen en menu's' kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW. Meer informatie over restaurant Theaterrestaurant Spant!
Spant! Bussum.
Petit Restaurant Beau Rêve. Vis / Vlees / Vegetarisch. Vis / Vlees / Vegetarisch. Vis / Vlees / Vegetarisch. was in 1969 het eerste theater in Bussum. Het werd gebouwd om een podium te bieden aan lokale muziek, toneel en operetteverenigingen. In de jaren 70 werden er de eerste professionele theatervoorstellingen in Spant!
Restaurant Spant!
035 6933 254. 1402 SB, Bussum. De kassa is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op een voorstelling avond. van 17.00 tot 20.30 uur. IQ Leads 2017 Disclaimer Cookies. Wat voor evenement wil je organiseren?
Theaterrestaurant Spant! in Bussum, Regio het Gooi UitEtenIn.nl.
Zilt en Zo. 1402SB Bussum Nederland. Bediening / Service.: Prijs / Kwaliteit.: Misbruik / Fouten. op een schaal van 1 10 0 Beoordeel als eerste! tot 30, p.p. Eigenschappen: Theaterrestaurant Spant! Bekijk alle eigenschappen. Omschrijving Theaterrestaurant Spant! prijs 3 gangen menu. Beoordelingen 0: Theaterrestaurant Spant! Er zijn nog geen beoordelingen voor Theaterrestaurant Spant, beoordeel als eerste. Fotos 0: Theaterrestaurant Spant! Er zijn nog geen foto's' toegevoegd bij dit restaurant.
De 10 beste restaurants in de buurt van Spant! TripAdvisor.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Spant, Bussum. Restaurants in Bussum. Restaurants in de buurt van Spant! Restaurants in de buurt van Spant! Kuyperlaan 3, 1402 SB Bussum, Nederland. Lees beoordelingen van Spant! 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.

Contacteer ons