Zoeken naar restaurant lantin bussum

restaurant lantin bussum
Restaurant Lan Tin viert 30-jarig jubileum Misset Horeca.
In 2003 nemen dochter Chunna Dong en haar man Leon Zheng het restaurant over en slaan ze een nieuwe koers in. Chefkok Leon Zheng doet in de loop der jaren veel ervaring op tijdens Chinese kookwedstrijden in binnen en buitenland en met succes.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Lantin Restaurant.
Openingstijden: Maandag gesloten met uitzondering van feestdagen Dinsdag zondag: 1700: 2200: uur. Frituur kok gezocht. Horeca MBO niveau 2/3. Minimaal 2 jaar werkervaring in professionele keuken. Fulltime 38 uur per week. CV mailen naar info@restaurantlantin.nl. Copyright 2013 Lantin Restaurant / Designed by James Chiew Design.
Lan Tin Asian Cuisine in Naarden Eet.nu.
Het is altijd weer een feest om bij Lantin te dineren. Absoluut het beste Aziatische restaurant in het Gooi. Uiterst vriendelijk personeel. Enig nadeel de hoge drempel voor mensen in rolstoel maar met enige hulp van het personeel geen probleem.
dinnersite banner.
Chinees Restaurant LanTin, Naarden Barts BoekjeBarts Boekje.
Het Lantin personeel is meer dan vriendelijk en correct. Kan ook en ook dat is een puike optie, zo valt af te lezen aan de stroom afhalers die we uit de ooghoeken in en uit zien gaan. t Gooi Chinees LanTin Naarden Restaurant.
Restaurant Lan Tin in Naarden Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Ik bezoek dit restaurant nu al zo'n' 25 jaar, soms haal ik af en soms ga ik er eten. In de tijd dat ik er kom is men altijd bezig geweest met vernieuwing en verbetering. Dit heeft het restaurant gebracht tot waar het nu is.
Restaurant Lan Tin in Naarden Restaurants.nl.
TEL work 035 6944315. menu en prijzen. heb jij een mooie foto van dit restaurant? voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring! Kapelstraat 15A, Bussum. Stationsweg 12, Bussum. Herenstraat 1, Bussum. Brinklaan 92, Bussum.

Contacteer ons