Meer resultaten voor restaurant bussum

restaurant bussum
Menu Restaurant Pepi's' Bussum.
3 smaken ambachtelijk ijs uit Bussum van onze buren. gefrituurd deeg met choclade saus en een bolletje vanille ijs. Pepis het restaurant in Bussum. Bij Restaurant Grill en Bar Pepi's' in Bussum draait het allemaal om eten, drinken en gezelligheid.
Restaurant Chaco.
Stukje Argentinië in Bussum! Chaco is een woord uit de Quechuataal dat jagen betekent. Dit was de oorsprongelijke voedselbron voor de oorspronkelijke inwoners ten tijde van de Conquistadors. Tot de dag van vandaag vormt Chaco een van de belangrijkste gebieden waaruit hoog gekwalificeerd vlees wordt geëxporteerd naar verschillende delen op de wereld. Bij Chaco geniet u van puur natuur op uw bord. Chaco serveert uitsluitend prachtig gezonde rundvlees dat onder het strenge toezich van de ministro de agricultuur wordt gehouden. Geen krachtvoeren en gegarandeed hormoonvrij vlees. De controle gaat verder in de slachterijen, waar onder hoogwaardige hygiënische normen gewerkt wordt. Het meest gefokte ras in de provincie Chaco in Argentinië is het Black Angus rund, een echte vleesrund. Het vlees komt in de speciale koelcontainers vers naar Europa, niet ingevroren geweest en geen conserveringsmiddelen gebruikt. Zorgvuldig gerijpt en op de juiste malsheid. Het bereiden van het Black Angus vlees is een van de belangrijkste specialiteiten van Restaurant Chaco.
Zorba de Griek Geniet van onze Griekse delicatessen entertainement.
Wilhelminaplantsoen 3 5. 1404 JA Bussum. 035-69 17 800. juli 2017 m D w d v Z Z. Yvonne en Thanassis Manolas en het toegewijde personeel heten u met een heerlijk gratis glas Ouzo hartelijk welkom in het restaurant Zorba de Griek.
Restaurant Leuk Restaurant in Bussum.
LEUK beschikt over een 100m2 speelkelder met toezicht waar kinderen zich kunnen vermaken met 2 Wii's, 2 Playstations2, X-boxen en zelfs twee echte racestoeltjes. Daarnaast natuurlijk ook nog ander vermaak als: Grote a irhockeytafel, voetbaltafel, duplotafel, keukentje en zelfs een winkeltje.
El Verano Restaurant.
Welkom bij Restaurant El Verano. Sinds 1974 is ons restaurant een bekend gezicht in de horeca te Bussum. Op alle fronten trachten wij de authentieke stijl qua eten en aankleding van het restaurant te behouden. Diverse 3 gangenmenus. di t/m zo.
Restaurant Pepi's' Restaurant in Bussum.
Restaurant Pepis in Bussum heeft een sfeervolle ruimte op de eerste verdieping die ideaal is voor feesten en bijeenkomsten. De ruimte beidt een geweldig uitzicht op de keuken en de levendige straten van Bussum. bekijk de mogelijkheden. Pepis het restaurant in Bussum.
Restaurants in Bussum Restaurants.nl.
Archibald Schimmelpenninck Brinklaan 25, Bussum, ma di wo do vr za zo Sinar Djaya Indonesisch Laarderweg 33, Bussum, ma di wo do vr za zo Bai Kraprao Laarderweg 13, Bussum, ma di wo do vr za zo ijssalon. Irene Kerkstraat 15, Bussum, wo do vr za zo restaurant.
Restaurants in Bussum, Uit eten in Bussum Couverts.nl.
Wanneer je een profiel hebt aangemaakt op Couverts en gegeten hebt in een gekozen restaurant in Bussum, kun je over deze eetgelegenheid in Bussum een persoonlijke review geven. Daarmee verdien je ook coins, als je je profiel aanmaakt verdien je ook meteen coins.

Contacteer ons