Resultaten voor restaurant thuis rotterdam

restaurant thuis rotterdam
Thuis bij Schell, Rotterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Kun je bij dit restaurant reserveren? Ja Nee Weet ik niet zeker. Bedankt voor je hulp! Deel nog een ervaring voordat je gaat. Schrijf een beoordeling. Waardering van reizigers. Tijd van het jaar. Bekijk wat reizigers erover zeggen.: 8 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Na het lange zoeken achter een parkeerplek in Rotterdam was ons dagje niet al te goed gestart. Op zoek naar een late lunch zijn wij toevallig Thuis bij Schell binnengegaan.
Thuisch.
zitten we op het terras in de zon, houden we van gin en een beetje tonic., eten we lekkere dikke steaks van de BBQ. borrelen we graag. laten we de kids lekker spelen terwijl wij een hapje nemen. voelen wij ons ook echt Thuisch, jullie ook?
Thuis bij Schell Rotterdam, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Er zijn natuurlijk allerlei hotels in de supergezellige stad Rotterdam, maar overnachten in Thuis bij Schell geeft je echt het gevoel van thuiskomen in een andere stad. Naast een geweldige styling, heerlijk eten en een gezellige bar, ben je bovenal welkom en zijn ze blij.
Thuis bij Schell in Rotterdam Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant.
Sorry, maar we hebben geen resultaat voor je zoektocht gevonden. Zonder precieze datum. Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Rotterdam /. Restaurant Thuis bij Schell in Rotterdam. Thuis bij Schell.
Thuisch, Rotterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
14 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Thuis bij thuisch. Gezellig restaurant met lekker eten. Dit restaurant is erg geschikt om met kinderen te gaan eten, na achten is het qua kinderen een stuk rustiger. Leuk plek om na het eten nog een poos door te borrelen, zeer vriendelijk personeel. Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands.
Thuis bij Schell Slapen, Eten Drinken.
Gemoedelijkheid en oprechte gezelligheid voeren bij ons dan ook de boventoon. Kom snel langs en ervaar de dynamiek van de huiselijke, oudhollandse sfeer en de bruisende gezelligheid van het centrum van het mooie Rotterdam bij Thuis bij Schell. Restaurant, Bar Hotel Thuis bij Schell is gevestigd aan de historische Oude Binnenweg 148, hartje centrum Rotterdam.
Reserveer een tafel bij Restaurant Thuis in Rotterdam.
0.0 0 recensies Mijnsherenlaan 9, Rotterdam. 010 279 41 11 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route. De naam van ons restaurant zegt het al: Thuis Door onder andere de huiselijke, kleurrijke inrichting, persoonlijke aandacht van onze medewerkers en vriendelijke uitstraling, zult u zich snel thuis voelen in ons restaurant.
Thuisch in Rotterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Rotterdam /. Thuisch in Rotterdam. Oudedijk 222B 3061 AT Rotterdam Nederland Kaart.

Contacteer ons