Op zoek naar spant bussum restaurant?

spant bussum restaurant
Spant! Congrescentrum Dé Congressen en Evenementenlocatie.
Allrounder Jolien houdt alle ballen in de lucht Jolien 25 is hoofd receptie en marketingmedewerker bij Spant. Een flinke verantwoordelijkheid, waarbij ze elke dag met 1000 verschillende dingen bezig is: Van het begin tot het eind maak je alles mee, en dat is zo leuk! Bekijk onze blog. 1402 SB, Bussum.
De 10 beste restaurants in de buurt van Spant! TripAdvisor.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Spant, Bussum. Restaurants in Bussum. Restaurants in de buurt van Spant! Restaurants in de buurt van Spant! Kuyperlaan 3, 1402 SB Bussum, Nederland. Lees beoordelingen van Spant! 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
Theaterrestaurant Spant! in Bussum.
60% Korting bij top Restaurants? Klik nu snel hier. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Theaterrestaurant Spant! Kuyperlaan 3, 1402 SB Bussum. Klik hier voor de openingstijden en meer. Reviews van Theaterrestaurant Spant!
De 10 beste restaurants in de buurt van Spant! TripAdvisor.
Restaurants in Bussum. Restaurants in de buurt van Spant! Restaurants in de buurt van Spant! Kuyperlaan 3, 1402 SB Bussum, Nederland. Lees beoordelingen van Spant! 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. La vespa bussum. 2 van 43 restaurants in Bussum.
Modernisering Foyer Theater Spant te Bussum.
is een theater en sinds 1996 tevens congrescentrum in de Noord-Hollandse plaats Bussum in de gemeente Gooise Meren. Klaver Giant Alkmaar mag voor Theater Spant de complete elektrotechnische installatie t.b.v. de modernisering van de foyer voor zijn rekening nemen. De technische installatie in de foyer van het theater wordt aangepast aan de moderne eisen van deze tijd. Ook bouwkundig zullen de diverse ruimtes waaronder een restaurant, bar, garderobe, vergaderruimte en toiletten volledig worden gerenoveerd.
Restaurant Spant!
035 6933 254. 1402 SB, Bussum. De kassa is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op een voorstelling avond. van 17.00 tot 20.30 uur. IQ Leads 2017 Disclaimer Cookies. Wat voor evenement wil je organiseren?
Vernissage Creatief en Culinair.
Dat wil zeggen dat wij de prijs per evenement berekenen, maar ook onze decoratie en ambiance aanpassen aan uw arrangement. Het best bewaarde geheim van Bussum! Verborgen achter theater Spant, vindt u deze unieke locatie die zowel geschikt is voor binnen en buitenevenementen.
theaterrestaurant Spant!
Laat u verrassen door onze chef-kok en zijn team in het theaterrestaurant van Spant. Geniet van een 3-gangen keuzemenu voor 2950. U kunt de gerechten ook los bestellen; voorgerechten 850, hoofdgerechten 1950, en nagerechten 850. Wilt u reserveren? Dit kan via de website, telefonisch of per mail. Op werkdagen is de kassa bereikbaar van 0900: 1700: uur op telefoonnummer: 035 6933 254. Of stuur een mail naar kassa@spant.org met vermelding van uw naam, het aantal personen en de voorstelling. Vergeet niet bij reservering aan te geven of wij rekening kunnen houden met eventuele diëten of allergieën. Wilt u een tafel reserveren? Neem contact met ons op! Maak kennis met onze keukenbrigade. 1402 SB, Bussum.

Contacteer ons