Meer resultaten voor thuis restaurant rotterdam

thuis restaurant rotterdam
Drink n Dine in het huiskamerrestaurant van een hobbychef! ShareDND.
Komen vrienden graag bij je eten? Wacht iedereen altijd met smart op het door jou meegebrachte gerecht op feestjes? Dan willen vast meer mensen genieten van je culinaire uitspattingen. Open je eigen huiskamerrestaurant en verwelkom mensen bij jou thuis om van jouw kookkunsten te genieten!
Thuis bij Schell Rotterdam, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Er zijn natuurlijk allerlei hotels in de supergezellige stad Rotterdam, maar overnachten in Thuis bij Schell geeft je echt het gevoel van thuiskomen in een andere stad. Naast een geweldige styling, heerlijk eten en een gezellige bar, ben je bovenal welkom en zijn ze blij.
Thuisch.
zitten we op het terras in de zon, houden we van gin en een beetje tonic., eten we lekkere dikke steaks van de BBQ. borrelen we graag. laten we de kids lekker spelen terwijl wij een hapje nemen. voelen wij ons ook echt Thuisch, jullie ook?
Thuis bij Schell in Rotterdam Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant.
Sorry, maar we hebben geen resultaat voor je zoektocht gevonden. Zonder precieze datum. Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Rotterdam /. Restaurant Thuis bij Schell in Rotterdam. Thuis bij Schell.
Thuisch, Rotterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
14 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Thuis bij thuisch. Gezellig restaurant met lekker eten. Dit restaurant is erg geschikt om met kinderen te gaan eten, na achten is het qua kinderen een stuk rustiger. Leuk plek om na het eten nog een poos door te borrelen, zeer vriendelijk personeel. Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands.
De Buik van.
Thuis bij Schell Slapen, Eten Drinken.
Gemoedelijkheid en oprechte gezelligheid voeren bij ons dan ook de boventoon. Kom snel langs en ervaar de dynamiek van de huiselijke, oudhollandse sfeer en de bruisende gezelligheid van het centrum van het mooie Rotterdam bij Thuis bij Schell. Restaurant, Bar Hotel Thuis bij Schell is gevestigd aan de historische Oude Binnenweg 148, hartje centrum Rotterdam.
De Buik van.

Contacteer ons