Op zoek naar indisch restaurant bussum?

indisch restaurant bussum
Indonesische restaurants in Bussum Eet.nu.
Waar heb je zin in? Indonesische restaurants in Bussum. Alle Indonesische restaurants in Bussum. Uit eten in Bussum? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Man Wah, Bussum Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Prijs/kwaliteit is primagoede, kaart heerlijk, gegeten afhalen, ook mogelijk.Schoon en prettig Chinees restaurant in het centrum van Bussum. Door het aquarium en de vissen bij de ingang ook leuk met kinderen. 14 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie. Doorsnee chinees Indisch restaurant.
De beste Indonesische restaurants in Bussum TripAdvisor.
Restaurants in Bussum. Indonesische restaurants in Bussum. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Indonesische restaurants in Bussum. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Jouw selecties Alles wissen.
Candi Borobudur, Bussum Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Een echt Indische restaurant. Restaurant heeft een sfeervol uitstraling zoals je een Indisch restaurant moet zien. Goed en lekker eten. Het duurt inderdaad wat langer dan een Hollands restaurant, vergeet niet dat las je een rijsttafel besteld dat er vele hapjes zijn!
Indonesisch restaurants in Bussum IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Bussum /. Indonesisch restaurants in Bussum. Indonesisch restaurants in Bussum. 3 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Nog geen foto. Stationsweg 36 1404 AP Bussum 0.91km.
Taj Mahal Finest indian restaurant in Bussum.
Finest indian restaurant in Bussum. Bij en nagerechten. Welkom bij Taj Mahal. Op 17 december 1990 opende wij als Taj Mahal onze deuren in Bussum. In een traditionele sfeer serveren we sommige van de beste gerechten uit de Indiase keuken.
Rumah Makan Lezat, Bussum Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Laarderweg 10, 1402 BH Bussum, Nederland. Deze vermelding verbeteren. Kan een vegetariƫr goed eten bij dit restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk?
Spandershoeve Indonesisch Restaurant in Hilversum.
Als enig Indonesisch restaurant is Spandershoeve aan de lijst toegevoegd, waar wij heel blij mee zijn. Spandershoeve is sinds 1972 het oudste Indisch familie restaurant in Nederland. Vanaf het begin zwaait de inmiddels 87-jarige Anita Boerenkamp, de Ć©minence grise van de Indische keuken, daar de scepter.

Contacteer ons